Hvem er jeg?

Mit navn er Rikke Charlotte Holm.

Jeg er professionel frisør med stor passion for det jeg laver – hos mig er kunden altid i fokus.

I 2003 var jeg i Blackpool i England, hvor jeg var elev hos Re-aqua som kosmetolog, imens jeg gik på skolen Blackpool and the File College. I 2007 blev jeg elev hos klippestuen Z på Frederiksberg og på Frisørskolen på Glentevej i København. Jeg blev uddannet frisør i maj 2011.

I min elevtid brugte jeg meget af min fritid på stylist-jobs – bl.a. gjorde jeg Cyron Melville klar til en kortfilm. I januar 2010 var jeg stylist på min første musikvideo – “Skub til taget” med artisterne Morten Hampenberg, Alexander Brown og Yepha. Derudover har jeg været med som stylist på utallige musikvideoer og photoshoots.

Jeg laver firma-aftaler, både som stylist til store firma-arrangementer, og som frokostpause-frisør. Jeg kører ud til handicappede, der har svært ved at komme til frisøren, og jeg tager ud til store familier som har en travl hverdag. Jo bedre jeg kender dig, jo bedre kan jeg kreére en frisure, der passer til din personlighed og udstråling.

Jeg nyder hver en lille del af mit arbejde og dets variationer. At være mobil frisør giver mig en langt tættere relation til mine kunder, og det giver mig en følelse af at jeg kan gøre en forskel for dem.

“Helt Enkelt, kunden skal altid være i fokus”

Rikke Charlotte

Elsker mit hår
Det er så fantastisk at får det man vil have
kan varmt anbefale Rikke Charlotte!

Nilu Moore, Facebook

Utrolig god betjening samt behagelig stemning og utrolig god klipning 

Peter Schou, Facebook

Charlotte gjorde mig ikke alene smuk, smukkere, smukkest, men også 20 år yngre – hun ka’ bare dét der 

Mona Strandberg, Facebook

Reserver tid